Sommarsegling

Det märks att det nu var ett tag sedan vi levde som långseglare. Idag när jag var i matbutiken glömde jag att ta med en ryggsäck utan fick bara med mig en bunte tygkassar. Vilket gjorde promenaden hem ganska krävande med händerna fulla av kassar. Dessutom åkte två stora meloner ner i kundvagnen, samt en hel del annat som vi egentligen inte behövde men som kunde vara bra att ha, innan jag kom på att allt skulle släpas ner till hamnen. Dock insåg jag före kassan att det gällde att prioritera och valde bort ett nät avokados framför ett paket blöjor.

DSC04356

Men det är inte bara att vi är lite ringrostiga som långseglare, numera har vi även en liten besättningsmedlem på knappt tre månader som i princip hela tiden behöver en av oss. Hugo är nämligen inget barn som trivs med att sova eller ens ligga ensam utan trivs bäst i någons famn eller invirad i en bärsjal. Mysigt men också lite omständigt när man till exempel ska skifta segel eller lägga till i hamn.

DSC04294

DSC04284

DSC04346

Än så länge har vi inte kommit så långt på vår sommarsegling (vi ligger förtöjda långsides i centrala Varberg) men det är inte heller målet. Syftet med denna segling är bara att få tid tillsammans.

IMG_2380

Lämna ett svar